Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider
Εκτύπωση

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

Κοινοποίηση

ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

Αφήνουμε την Εθνική οδό, στην ένδειξη «Λάρισα 2», και στρίβουμε αριστερά στο φανάρι, στην πινακίδα με την ένδειξη «Παράλια Λάρισας», «Αγιά». Αφού περάσουμε από την Αγιά συνεχίζουμε για Αγιόκαμπο και μόλις φτάσουμε στον παραλιακό δρόμο, σε μία απόσταση 13 περίπου χιλιομέτρων από την Αγιά, στρίβουμε αριστερά και συνεχίζουμε τη μόνη παραθαλάσσια διαδρομή που υπάρχει προς τα βόρεια, για να βρούμε την Βελίκα και τα Apartments "VIVI". Συνολικά από την Αθήνα η απόσταση είναι 400 περίπου χλμ.

ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κινούμενοι στην εθνική οδό βγαίνουμε στην έξοδο 3 (διασταύρωση Πλατυκάμου), στην συνέχεια κατευθυνόμαστε προς την Αγιά και κατόπιν προς την παραλία της Βελίκας. Εναλακτικά, μετά την Ραψάνη, στην γέφυρα του Πηνειού, στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών, στρίβουμε αριστερά (με προσοχή ) στη διασταύρωση που λέει Ομόλιο, Στόμιο, Καρίτσα, μόλις φτάσουμε στο Στόμιο, συνεχίζουμε παραλιακά προς τα νότια, μέχρι να συναντήσουμε τη Βελίκα. Στο κέντρο της παραλίας της Βελίκας θα βρείτε τα "Apartments VIVI"